Categories

سالاد کوینولا

                                                        عکس از فتا و سبزی سالاد کوینولا دستور سالم

نکته

برای یک وعده غذایی فوق العاده پر کردن، اضافه کردن استیک بدون چربی کبابی، پوست، مرغ بدون استخوان و یا میگو به سالاد.
دقیقه

سالاد کوینولا سبزیجات با پنیر فتا

  • زمان آماده سازی :
  • زمان پخت و پز :
  • کل زمان :

این سالاد خیره کننده مناسب برای آب و هوای گرمتر است، با طراوت و تازگی در هر لقمه و خامه، پنیر فتا زبانه دار در نقش بازیگران.

عناصر

2½ فنجان آبگوشت گیاهی
1¼ فنجان کوینولا
لوبیا 2 فنجان سبز، کمرنگ و نصف
1 خیار گلخانه ای بزرگ، quartered درازا و قطعه قطعه سوراخ
دسته از پیازچه، قطعه قطعه مورب
1½ گوجه فرنگی فنجان گیلاس، نصف
چند پین نعناع تازه و گشنیز، خرد شده
4 اونس. فتا کم چرب، از هم پاشیده شده

روش

  1. قرار دادن براث در یک ماهی تابه متوسط ​​و به جوش را روی حرارت بالا به ارمغان بیاورد. اضافه کردن کوینولا، حرارت را کاهش به پایین، پوشش و آشپزی حدود 15 دقیقه، تا زمانی که همه مایع جذب شده است و دانه مناقصه و شفاف هستند. نرم کردن با چنگال، فصل را با نمک و فلفل را به طعم و انتقال به یک ظرف غذا بزرگ است.
  2. همین حال، آوردن یک کتری متوسط ​​آب شور به جوش را روی حرارت بالا است. اضافه کردن لوبیا سبز و طبخ حدود 5 دقیقه، تا زمانی که ترد و مناقصه. تخلیه، شستشو زیر آب سرد در حال اجرا و دوباره تخلیه.
  3. اضافه کردن لوبیا، خیار، پیازچه، گوجه فرنگی گیلاس و سبزی به کوینولا.
  4. با هم مخلوط مواد تشکیل دهنده سس، نم نم باران بیش از سالاد و پرت کردن به خوب مخلوط کنید.
  5. نم نم با پنیر فتا و خدمت می کنند.

 

 

✔این سایت فروشگاهی امکان ثبت سفارش خریداینترنتی وپرداخت وجه کالا بااتصال خودکاربه سیستم درگاه بانکی ازطریق تمام کارتهای بانکی رادارد.
طراح سایت: وب نکارکیانا| توزیع کننده رسمی محصولات بهداشتی تناسب اندام از: اسلیمینگ ورلد لندن